ECU flash

ECU-flash

Wilt u uw motor perfect afgesteld hebben? Wij kunnen uw originele ECU (computer) volledig naar wens afstellen. ECU-flash is in principe hetzelfde als het beter bekende chip-tunen.


Origineel zijn vrijwel alle motoren afgesteld om bepaalde richtlijnen te halen, waardoor de motor te arm of te rijk staat. Dit levert vaak vervelende karaktertrekjes op zoals bijvoorbeeld stotteren, slechte gasreactie en inhouden. Dit merk je vooral na montage van een andere uitlaat en dergelijke upgrades. Maar ook voor bij een compleet originele motorfiets is veel winst te halen.


Wij kunnen uw originele ECU aanpassen en het geheel afstellen op onze testbank voor een optimaal resultaat. Dus zonder tussenkomst van extra kastjes of bedrading (storingsbronnen).Opties:

aanpassen injectie 

aanpassen ontsteking

aanpassen gasreactie

aanpassen verschillende modussen

aanpassen secudaire gasklep

aanpassen toerental limiet

aanpassen snelheidsbegrenzingen

aanpassen begrenzingen in verschillende versnellingen

aanpassen werking lambdasonde

aanpassen werking tractie en wheelie controle

aanpassen motorrem

aanpassen fuelcut

uitschrijven foutcodes

uitschrijven immobilizer

ABS eliminatie


Extra mogelijkheden:

Quikshifter, blipper, launch control, pit limiter en engine warm up ( blipper en warm-up alleen mogelijk op motoren met elecktronische gasklep).


De opties en mogelijkheden verschillen per merk en model.


Al onze werkzaamheden worden beproefd op de testbank, zodat u het verschil kunt zien en wij de mapping perfect kunnen afstellen. Een ECU flash met afstelling op de testbank is er al vanaf € 365,-. Bij de meeste motoren is het mogelijk om op de werkzaamheden te wachten.


Voor standaard motorfietsen bieden we ook  een verbeterde mapping. Hierbij is het niet noodzakelijk om de motor op de testbank te zetten. De prijs hiervoor is vanaf 250,- wij de/monteren hierbij uw ECU en wissen eventuele foutcodes. Klaar terwijl u wacht.


Prijzen zijn afhankelijk van merk en type. Neem contact met ons op voor specieke prijzen per model en opties. ECU flashen kunnen wij onder andere voor de volgende merken:


Aprilia

BMW

Ducati

Harley davidson

Honda

Husqvarna

Kawasaki

KTM

Moto-guzzi

MV Agusta

Suzuki

Triumph

Yamaha


Wij maken voor het aanpassen van de ECU gebruik van onder andere Woolich , Dimsport en Dynojet software.


Hieronder een aantal voorbeelden van motorfietsen die we hebben aangepast: